Orientieristi aizvada nometni Liepājā.

Cēsu pilsētas sporta skolas orientēšanās audzēkņi aizvadījuši lielisku nometni Liepājā, kur sniegs varis nav, lai varētu sagatavoties un notestēt jauniešuS. Nometnē audzēkņi trenējās 2 reizes dienā, kurā uzlaboja savas fiziskās spējas, kā arī teorētiskās zināšanas. Nometne neiztika arī bez kultūras pasākumiem, kur audzēkņi devās uz Kino, iepazina Liepājas pilsētu, molu un zooloģisko dārzu.

Nometnē tika piesaistīts ilggadējais Latvijas izlases dalībnieks Mārtiņš Sirmais. Mārtiņš: “Prieks redzēt motivētus jaunos Orientieristus! Padaloties ar savām zināšanām, ceru, ka jaunie gūs labākus rezultātus šajā vasaras sezonā un ne tikai. Kaspara lielais ieguldījums ir jau redzams, kad testēju jaunos censoņus!”

Līdz sezonas sākumam atlikušas tikai 2 nedēļas, kad 2.-3. aprīlī, Papē, norisināsies sacensības pirmās sacensības- “Kurzemes pavasaris”. Sacensības kalpos kā atlase uz Baltijas čempionātu, kurš norisināsies maija vidū.Video, kā Mums gāja Liepājā, skatieties ŠEIT!

Citas aktualitātes

Ēnu diena 2024

4.aprīlī Cēsu pilsētas Sporta skolā norisnājās #ēnudiena2024. Mūsu sporta skolu apmeklēja trīs ēnotāji no Siguldas, Alojas un Valmieras. Jaunieši piedalījās treniņu procesā volejbolā un basketbolā,

Lasīt vairāk »
Skip to content